Michael Bach Godballe

Michael Godballe

Kontakt mig

  • michaelgodballe@gmail.com
  • +45 51 34 55 66
  • Adresse: Bjergfyrvangen 29 – 5270 Odense N
  • CVR-nr. 34013586

Meget mere end bare markedsføring

Markedsføring af webshops handler om meget mere end bare online marketing. Det handler om at forstå den enkelte webshop, dens produkter og dens kunder.

Når jeg laver markedsføring af en webshop, fokuserer jeg altid både på at skaffe en masse relevante kunder, men også på at rådgive om hvordan oplevelsen på webshoppen er for kunden.

Online marketing af en webshop handler altså i høj grad også om opsætningen af websiden – Er den brugervenlig? Finder kunden nemt og hurtigt det de søger? Hvordan er kundeservicen? Er der styr på USP’erne og bliver de vist de rigtige steder? etc.

Alle disse elementer har jeg arbejdet utrolig meget med, og jeg besidder utrolig stor erfaring med at optimere på ovennævnte områder.

Jeg udfordrer virksomheden og stiller mig ikke tilfreds med en halv løsning.

Den digitale verden udvikler sig hurtigt

Jeg mener det er vigtigt hele tiden at tillære sig nye digital håndværk, nye markedsføringsplatforme samt udfordrer sine strategier.

Derfor sidder jeg ofte og tester nye kanaler og strategier af, på mine to egne projekter.

I det ene projekt henvender jeg mig til de shoppelystne mødre, og giver dem en kæmpe tilbuds-motor, hvor jeg samler et kæmpe børnetøj udsalg med tusindvis af tilbud. Du ser mere om siden og børnetøj udsalg på minigo.dk.